Ana içeriğe atla

"Yansımalar" Sergisi

YTÜ Davutpaşa Kampüsümüzün kültürel bir mirası olan YTÜ Sancak Köşkü’nün açılışı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademisyeni, hat ve tezhip sanatçıları olan Prof. Dr. Faruk Taşkale ve Dr. Hüseyin Gündüz ile öğrencilerinin eşsiz eserlerinden oluşan Yansımalar sergisine ev sahipliği yapıyor. 

Geleneksel sanatlarımızın tarihi bir yapıyla sergilenmesi, kalplerimizi zengin tarihimizin yüksek estetik algısıyla kaplayarak ilham ve coşku dolu bir atmosferin oluşmasıyla bizlere benzersiz bir deneyim yaşatacak. 

Sergi, 9 Mart’a kadar Sancak Köşkü’nde gezilebilir. 

🗓️ 27 Şubat Salı

🕝 15.00


The opening of YTU Sancak Mansion, a cultural heritage of YTU Davutpaşa Campus, was attended by Prof. Mimar Sinan Fine Arts University academician, calligraphy and illumination artists. Dr. Faruk Taşkale and Dr. It hosts the Reflections exhibition, consisting of the unique works of Hüseyin Gündüz and his students.

Exhibiting our traditional arts in a historical building will provide us with a unique experience by covering our hearts with the high aesthetic perception of our rich history and creating an atmosphere full of inspiration and enthusiasm.

The exhibition can be visited at Sancak Mansion until March 9.

🗓️ Tuesday, February 27

🕝 15.00